Wolf Erlbruch. La gran qüestió. Madrid: Kókinos, 2005.

La gran qüestió de Woolf Erbruch va aparèixer el mateix any que va néixer el nostre grup de “Leer Juntos” a Tamarit, ara fa set anys. Durant aquests temps hem anat convertint la lectura en motiu de trobada, tertúlia i canvi d’ impressions. La biblioteca de Tamarit ha estat testimoni durant aquests sis anys d’un grup de lectura dinàmic i heterogeni entorn a l’àlbum il·lustrat.

Hem après que gràcies a la col·laboració entre text i imatge s’aconsegueix aportar un sentit nou i omplir d’aquesta manera els buits propis de l’escriptura.

Mitjançant la lectura dels àlbums llegits ens hem anat fent les preguntes que han fet moure a la humanitat. Tal com en Wolf Erlbruch ens dóna a entendre quan el nen és pregunta: què fa un nen com jo en un món com aquest?

La gran pregunta es un bell llibre que convida a ser vist una i altra vegada, com el trobar-se per llegir junts i fer que la lectura es converteixi en alguna cosa apassionant, en una aventura contínua, en un plaer intel·lectual, en una experiència compartida.

Torna a Mariona Martínez
Torna a CONVIDATS
Torna a PROGRAMA

Anuncis

Amb la col·laboració de:

Grup de treball de biblioteques infantils i juvenils JIM BOTÓ - Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

. . .

NASCUTS PER LLEGIR

Districte de Sant Martí. Ajuntament de Barcelona

SOMIARI a Twitter

#SOMIARI

Biblioteques de Barcelona a Twitter

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Anuncis

%d bloggers like this: