El meu àlbum il·lustrat…

Va néixer a Madrid el 9 de juliol de 1954 i va estudiar Magisteri a Madrid a la Escuela de Formación de Profesorado de EGB Pablo Montesinos i es va diplomar l’any 1975.

Posteriorment va fer Història Moderna i Contemporània a la facultat de filosofia i lletres de la Universidad Complutense de Madrid, però no va arribar a llicenciar-se.

Va ser professor d’Educació General Bàsica a diversos centres públics del 1977 al 1988 i assessor del Centre de Professors de Arganda del Rey (Madrid) del 1988 al 1990.

L’any 1993 deixa l’ensenyament i passa a ser el responsable de l’àrea de literatura infantil al departament d’orientació i investigació educativa, de l’editorial Anaya.

A partir de 1997 treballa al departament de publicacions infantils de l’editorial, com a director de la col·lecció Sopa de Libros.

El juliol del 2001 va ser nomenat director d’Anaya Infantil y Juvenil.

Des de l’abril del 2009 dirigeix les col·lecciones infantils d’Oxford University Press, España.

El 1989 va fundar la revista de literatura infantil Babar.

Ha elaborat dossiers sobre autors de literatura infantil publicats pel Ministeri d’Educació, fent també assessorament pedagògic a l’editorial Alfaguara entre els anys 1988 i 1993.

El 2007 va fundar la revista BLOC.

El maig del 2010 va crear la editorial El Jinete Azul.

És autor de nombroses obres destinades al públic infantil, juvenil i adult.

Torna a CONVIDATS
Torna a PROGRAMA

Anuncis

Amb la col·laboració de:

Grup de treball de biblioteques infantils i juvenils JIM BOTÓ - Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

. . .

NASCUTS PER LLEGIR

Districte de Sant Martí. Ajuntament de Barcelona

SOMIARI a Twitter

#SOMIARI

Biblioteques de Barcelona a Twitter

Anuncis

%d bloggers like this: