El meu àlbum il·lustrat…

És llicenciada en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre. L’últim curs va ser
becada per realitzar un seminari de Shakespeare i la performance, a Itàlia. Quan va acabar els estudis volia fer de clown i semblava que tot s’anava encarrilant per ser-ho. I encara que no ha estat com pensava, per si de cas, sempre porta un nas vermell de pallasso a la bossa, que mai se sap!

Li agrada molt cantar i quan pot va a classes de cant; té poca traça amb els esports, però neda de tant en tant; li agrada molt cosir, com a la Blancaneus i sobretot… omplir les llibretes de notes i dibuixos inventats que s’acaben convertint en històries que algun dia explica.

Combina la feina de crear petits espectacles de contes amb la del teatre. Fa d’actriu a la companyia de titelles Taaat, que actualment està representant Mal de closca de Jordi Palet. Col·labora en diversos projectes de Biblioteques de Barcelona, treballa amb el Consorci d’Educació de Barcelona recorrent les escoles de la ciutat, també amb els Centre de Recursos de Sant Cugat, i es belluga per les biblioteques de tot Catalunya, les Illes i Andorra! Grava locucions de dibuixos animats o de CD de contes. Ha escrit les audio guies del Museu d’Història de la Ciutat i del Museu de Pedralbes de Barcelona. I de tant en tant s’atura i endreça plats i gots, i canvia bolquers, i llegeix contes per dins i per fora, i mira per la finestra per si l’inspira un conte que encara s’ha de pensar.

Torna a CONVIDATS
Torna a PROGRAMA

Anuncis

Amb la col·laboració de:

Grup de treball de biblioteques infantils i juvenils JIM BOTÓ - Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

. . .

NASCUTS PER LLEGIR

Districte de Sant Martí. Ajuntament de Barcelona

SOMIARI a Twitter

#SOMIARI

Biblioteques de Barcelona a Twitter

Anuncis

%d bloggers like this: