Els dies 4, 5, i 6 de maig es va celebrar la segona edició de Somiari. II Jornades d’Àlbum il·lustrat dedicades a debatre noves propostes i experiències generades per diferents agents al voltant d’aquest gènere, patrimoni de la literatura infantil, juvenil i d’adults.

En aquesta segona edició es va tornar a propiciar un espai de debat creatiu, dinàmic i participatiu que portés un cop més a explorar nous camins d’interpretació que poguessin esdevenir un referent per a les àrees infantils de les biblioteques i els professionals que hi estan implicats.

Les jornades de Somiari van girar a l’entorn de:

– L’intercanvi de continguts sòlids, pràctiques i idees de la mà de reconeguts especialistes de diferents disciplines i professionals de trinxera que treballen amb plantejaments innovadors, explorant les possibilitats que ofereix l’àlbum il·lustrat en el treball de promoció lectora, d’oferta d’un segell editorial, de procés artístic, etc.

– Un laboratori d’experimentació amb accions pràctiques compartides amb el públic assistent, oferint espais més informals d’interacció. La diversitat d’usuaris a qui s’adrecen les jornades i l’ampli ventall de professionals que les imparteixen generarà intercanvis de visions, col·laboracions i noves respostes.

En el marc de les jornades es va fer lliurament del Premi Carme Romaní que atorga el grup de treball de biblioteca infantils Jim Botó del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya.

Podeu consultar el programa detallat de les jornades, un breu currículum de les persones que les van exposar, i els materials que es van presentar.

També podeu trobar el programa i alguns dels materials presentats a l’edició del 2010, i una galeria de fotografies de les dues edicions del Somiari.

1 Response to “”


  1. 1 mentxu 3 Juny 2011 a les 8:09 pm

    Hola! no puc accedir al material de les jornades, i m’interesaria molt poder-ho fer. Gràcies.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
Amb la col·laboració de:

Grup de treball de biblioteques infantils i juvenils JIM BOTÓ - Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

. . .

NASCUTS PER LLEGIR

Districte de Sant Martí. Ajuntament de Barcelona

SOMIARI a Twitter

#SOMIARI

Biblioteques de Barcelona a Twitter


%d bloggers like this: